her fashionbox

Processed with VSCOcam with f1 preset

    

Jag fick hem något sånt här paket för något år sedan också och jag har fortfarande kvar lite saker man fick med som jag använder varje dag (typ borste och läppstift). Detta är en perfekt present också, man får mycket för ett bra pris. Jag har redan testat Olay cleansern och det var jättebra, speciellt nu när det är kallt ute för det är aloe vera i och då återfuktar den huden samtidigt som du tar bort sminket/renar huden. Det är olika saker i paketen varje månad och så kan man även välja bland tre olika ”teman”.

Ni hittar det HÄR

//pressutskick

1 kommentar

  1. Daniela
    mars 7, 2016 / 08:44

    Har du classic? eller vilken valde du? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv