My next goals

– Ta körkort, Emilia kör nu föööfaaan

– Börja träna igen, no comments

– Fixa löshåret, det börjar synas nu, pin.

– Bli mer organiserad, åh jag suger på det.

– Spara pengar, hallå vad händer? Är hungrig jämt ju.

– Göra mer videos till youtube, jag börjar faktiskt tycka det är kul. Sen så är det ”the it” nu, förr var det instagram men nu är det youtube.

– Börja prioritera viktigare saker. Jag har varit lite allt för ”yolo” på senaste tiden, går ut och super jämt, men jag njuter av att hänga med mina kompisar, dom är mitt allt. Fast ibland får man inte tappa reality, jag har ju saker jag måste göra.

– Öppna mig mer, visa mig mer på mina sociala medier. Jag vill att ni ska typ lära känna mig, fast till en gräns såklart. Jag har så mycket att erbjuda. haha kan man säga så? Nej men jag har en del bagage och lärdomar som jag mer än gärna skulle vilja prata om och dela med mig av till andra. Det är känsligt but I love and trust you guys <33

Har ni några mål? Kan vara vad som helst. (tips! Lyssna på rapp, det ger en sååå mycket motivation!)

Processed with VSCOcam with a9 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Åh just ja.. sen så vill jag sluta röka också…

4 Kommentarer

 1. Seb
  februari 27, 2016 / 09:26

  1. Det är fan bara att sluta röka. Vill du, så kan du.
  2. Är det ”the it” att slänga in engelska ord och fraser i allt man skriver?
  3. Förutom mitt morgonhumör så är du fortfarande otroligt vacker och en härlig person. ”Keep up the good work”.

 2. februari 27, 2016 / 22:45

  Måste också börja spara mer pengar haha XD

 3. februari 28, 2016 / 16:53

  Åh vad härligt detta inlägg var! Jag vill också ta körkort (när jag fyller 18) men innan dess vill jag uppnå minst 1000 följare på instagram, ha fler fina bilder till bloggen, skaffa ett jobb utöver skolan+det jag har och även kanske börja göra fler youtubevideos:) Din blogg är så bra och du är helt otroligt snygg, kram!

 4. Musikälskaren
  februari 29, 2016 / 10:37

  Vad är det för rapp du lyssnar på som ger motivation?? Tips tack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv