job update

coop tjej

Detta är min outfit för det mesta haha… Nej men tänkte uppdatera er lite grann vad som händer på jobbfronten. Jag fick ju 2 andra jobb också, ett var resturang jobb och ett var på en nattklubb.

Resturang jobbet så skulle jag ersätta en tjej men hon ångrade sig… så typiskt. Sen så tackade jag nej till jobbet på nattklubben för det kändes inte som min grej, jag skulle alltså vara som en slags ”promoter” och vara ansikte utåt osv. Vilket verkar jättekul och om jag inte hade haft coop jobbet så hade jag tagit det lätt. Nu så har jag bara coop jobbet och sen bloggen såklart. Det som är lite tråkigt är att jag inte har schema på coop så jag kan få meddelande i sista minuten och då tackar jag såklart ja för jag vill ha alla pengar jag kan få. Och då måste jag planera om mina dagar, och detta har hänt hela tiden dom senaste veckorna så DÄRFÖR har jag kommit så mycket efter med annat på mitt personliga schema.

Som sagt så har jag tagit annat före min blogg på senaste tiden vilket är synd men ibland blir det så. Hädanefter så ska jag försöka få ihop allt vilket är svårt när det både är kompisar, coop jobb, bloggen, fota, event, utgångar, träning, min hund, mail, möten, sen träffar jag även en person på kärleksfronten… Ni förstår inte hur mycket det är för mig just nu!

5 Kommentarer

 1. februari 22, 2016 / 20:10

  Om du inte har en kalender så skaffa en. Det underlättar något enormt att faktiskt skriva ner allt som ska göras och sen stryka över när de är gjort. Lätt att kunna dela upp allt som ska göras också på olika dagar ;D

 2. Manda
  februari 23, 2016 / 08:29

  Åååååå vad roligt att du träffat någon! Vad heter han? Ge oss en första bokstav åtminstone :D /nyfiken Manda haha

  • emiliangergard
   Författare
   februari 23, 2016 / 13:54

   Just nu vill jag hålla det privat! Får se om han kommer dyka upp på bloggen i framtiden men det tror jag inte

   • Manda
    februari 23, 2016 / 16:00

    Inte ens första bokstaven? ? Eller beskriv hur han ser ut, blir ju så nyfiken! Älskar dina bilder btw!

 3. Manda
  februari 23, 2016 / 13:42

  Varför svarar du aldrig på kommentarer?:p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv