perfect dress

this post contains adlinks

c1000x766

dress – here

Jag beställde nyss denna klänning, helst så ville jag ha den beiga men den fanns inte i min storlek :( Det fick bli en svart, men det passar ju till allt, eller hur? Jag älskar såna här enkla klänningar, långärmade och sen skitsnygga vid rumpan. Perfekta nu när det är lite kallt ute också.

// I just ordered this dress, but I wanted the Beige one most but my size was sold out :( I bought one black, but it fits to everything, right? I love this kind of simple dress, long sleeve and sexy at the butt. They’re perfect now when It’s a little cold outside.

4 Kommentarer

 1. februari 2, 2016 / 12:41

  så snyggt!

 2. februari 2, 2016 / 15:35

  Hejsan! Tänkte bara säga att jag har skrivit om dig på min blogg och jag hoppas det är okej, annars får du säga till! :)
  Kram

 3. Rebecka
  mars 8, 2016 / 22:07

  Vilken storlek tog du:)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv