Soulmate

Hej, redan måndag.. Jaja! Idag väntas jobb, jag ska stänga butiken ikväll men det blir kul. I helgen har det festats hehe, jag skulle egentligen ta det lugnt i lördags men jag hoppade på ett tåg och åkte och festa istället (typiskt mig). 

Det är rätt mycket på gång nu, jag har fått  2 jobb och väntar på svar från ett annat. Så får vi se hur jag ska lägga ihop allt, kanske får tacka nej till något jobb också. Nu jävlar ska jag nå mitt mål!

Jag och min soulmate sparar till något, men vill inte säga riktigt än för det är inte 100%. 

  

2 Kommentarer

  1. Hanna
    februari 3, 2016 / 20:31

    Vad är det för jobb du fått? Och hur fick du dom skickade du in cv via internet? Kom gärna med tips! :)

  2. Sandra
    februari 14, 2016 / 18:01

    vad är det för mål du vill nå? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv