Polisen letade efter mig igår

Igår däckade jag direkt när jag kom hem med jobbkläderna på haha. Igår så skulle jag egentligen åka hem till Kajsa direkt efter jobbet men jag orkade inte så jag åkte hem istället (det tar ett tag för mig att komma hem för måste byta buss osv.) så dog min mobil. Kajsa visste vilken buss jag skulle ta till henne och trodde att jag skulle dit men jag hann ju inte meddela henne att jag drog hem. Så hon fick panik eftersom att det var så sent på kvällen och det var inte det lugnaste området om vi säger så, när det tog sån tid så ringde hon polisen. Direkt när jag kom hem så skickade jag ett sms till Kajsa men sen fick både jag och mamma samtal från polisen haha. Så sjukt pinsamt men det blev som sagt ett missförstånd.

Nu ska jag försöka fixa så mycket jag kan innan jag drar iväg på jobb igen. Imorgon är jag dock ledig så DÅÅÅ kan jag äntligen blogga i lugn o ro ♥

2 Kommentarer

  1. februari 2, 2016 / 09:35

    Riktigt bra vän som ändå tog kontakt med polisen, för i dagens läge vet man aldrig. ♡
    Skönt att du bara var hemma & sov :)
    Var rädd om dig Emilia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv