världens tråkigaste vlogg

 

Haha, ja vad ska man säga.. detta med youtube alltså. Jag försöker iaf, that’s the point.

Idag så har jag varit på en arbetsintervju, det gick bra. Däremot så kom jag dit med slitna jeans och klädkoden var med classy/kostym typ. Efter det så gick jag till banken och fixade lite, shoppade godis på marknaden med mamma och sen åkte hem. Nu ska jag fortsätta gå igenom lite mail och försöka komma igång med Thailand inlägget (!!). Nu fick jag även ett mail att jag är välkommen på en till arbetsintervju på fredag, wooohoo det går bra nu.

xoxo

// Today, I’ve been on a job interview, it went well. However I came there with ripped jeans and the dress code was classy / costume type. After that I went to the bank and fixed somethings, shopped candy on the market with my mother and then went home. Now I’ll continue to go through some mail and trying to get started with Thailand post (!!). Now, I also received an email that I’m welcome to another job interview on Friday, wooohoo things are going well now.

3 Kommentarer

 1. Madeleine
  januari 27, 2016 / 18:01

  Kan inte du lägga upp en sminkvideo? Skulle vara kul att se din vardagliga sminkrutin typ!!! Kram

 2. Amelia
  januari 29, 2016 / 18:35

  Hey i think being rude is not cool… And useing not Your name also.. If U are strong in the internet propably U are a pussy in Real world ;) Will be better to use Your real name U don’t think so ?

 3. L
  februari 1, 2016 / 19:21

  Get à life Amelia lefevbre!! And do not go in to Emilias blogg! We do not like you..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv