Spring 2016 I

spring16.jeansjacket Denim jacket:

Jag tröttnar aldrig. Detta är ett nyckelplagg till vår/sommar och det är så jäkla snyggt. Jag kommer bära mina jeansjackor med lösa toppar, jeans och converse. Outfit on point, enkelt och snyggt. Ni hittar jeansjackor nästan överallt. Dessa 2 hittar ni HÄR

// I never tire. This is a key item for spring / summer and it’s so darn neat. I will wear my denim jackets with loose tops, jeans and converse. Outfit one point, simple and neat. You will find denim jackets almost everywhere. You find these 2 HERE

c800x412

__________________

SS16.Indiestyle

Indiestyle:

Eller ska jag säga hipster? Nej men ni förstår vad jag menar, lite den här typiska festival stilen. Det finns väl egentligen inga gränser inom denna stil, det går inte riktigt att säga exakt vad som är vad utan det är mer en känsla och mood? Jag skulle beskriva att det är stora lösa tröjor, korta linnen, stickat, mönstrat, randigt, mycket smycken. Det är så snyggt.

// Or should I say hipster? No but you understand what I mean, this typical festival style. It aren’t any limits in this style, I can’t really say exactly what is what but it’s more like a feeling or mood? I would describe it with big shirts, tank tops, knitwear, patterned, striped and a lot of jewelry. It’s so neat.

c1000x989

Most of this is from shein.com but you can see everything here

1 kommentar

  1. januari 24, 2016 / 11:50

    Härligt inlägg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv