D varee residence

NYTT HOTELL

Vi valde detta hotell och bokade nu via hotels.com (!!). Detta kostade ca 5000 totalt för 13 nätter så det är ju galet billigt. Jag är fortfarande irriterad över det som hände men skitsamma, nu ska jag bara ha det gött i Thailand. Vi ska ändå inte spendera så mycket tid på hotellet utan besöka dom fina stränderna runt omkring. Detta hotell vi bokade nu är superfräscht och har både tvättmaskin, pentry, pool och gym! Ja varför jag nämner gym är för att jag tyvärr lovat mig själv att börja träna nu, inga undantag bara för att man är på andra sidan jordklotet. Jag har fortfarande inte packat, lol behöver jag ens säga att det är så typiskt mig?

See yaaa, puss

3 Kommentarer

 1. januari 6, 2016 / 21:47

  Åh så kul! :D

 2. Olivia
  januari 6, 2016 / 21:55

  Skulle du kunna börja göra några träningsinlägg också då när du börjar träna? Tycker du har en sådan underbar figur!!

 3. januari 7, 2016 / 17:55

  Ha det så bra nu :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv