hairstyles new years

hollywood curls

Hollywood curls:

Detta är en utav mina favorit frisyrer. Gör slarviga lockar med en stor locktång eller bara med plattången, spraya i saltvatten och rufsa till det lite. Det gör inget att någon lock inte är perfekt, that’s the point! Sen ska du fokusera på läppstiftet och örhängen, t.ex. knallrosa läppar som Rihanna eller vanliga nude med STORA örhängen.

straight hair Straight hair:

Min vanligaste frisyr haha. Men ska du ha en riktig BAM outfit så räcker det att ha håret RAKT och glöm då inte silkesdropparna så håret blir sådär glansigt och fab. Det är olika för olika frisyrer men jag skulle ha allt mitt hår fram och sen långa smala örhängen som sticker fram lite halvt.

curlyponytail

Curly ponytail:

Här gör du dina lockar som vanligt och sen sätter du upp håret, på vilket sätt du vill! Det behöver inte ens vara så noga, glöm ej läppglanset och dom små glittriga örhängena!

Vad tycker ni? Hur ska ni ha håret på nyårsafton?

2 Kommentarer

 1. december 30, 2015 / 20:48

  Jag ska antagligen platta det helt (som looken i mitten) eller ha mina naturliga lockar:) Hoppas du får en fin nyårsafton, din blogg är fantastisk<3

 2. Ronja
  januari 1, 2016 / 14:44

  Kan du inte göra en hår-video? Visa hur du lockar/plattar håret, vilken lock/plattång du använder, hur man gör en slarvig men snygg frisyr/uppsättning, vilka hårvårdsprodukter du använder och du tycker fyller sin funktion, både det du har i duschen och typ värmeskydd, håroljor osv.

  Jag tycker också att du ska publicera smink-videon, visa vad för smink du använder och vad du tycker är bra, oavsett om du använder budget-märken eller dyrare märken. Som du förklarade tidigare i ett inlägg så måste stil inte vara dyrt, gäller väl även smink? ;)

  Och visa gärna dina bästa tips på fest- och vardagslooks, kläder som smink som hår som skor, visserligen gör du det regelbundet men vi vill ha meraaaaaa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv