VS bikinis

c1000x917

Okej nu kommer ni ba, bikinis nu? eh va?? Nej men jag såg att Victoria’s secret har rea på massa bikinis nu och jag själv har aldrig köpt en bikini därifrån då jag tycker priserna är lite höga. Men på rean så kostar dessa mellan 100-200 kronor vilket inte alls är mycket! Så ett tips för er som ska resa, handla inför sommaren eller som du kanske kan önska dig i julklapp?

Ni hittar rean – HÄR

// Okay now you will like, bikinis now? uh huh ?? No but I saw that Victoria’s Secret has a sale on a lot of bikinis now and I have never bought a bikini from there because I think the prices are a little high. But the bikinis cost between 100-200 SEK now, which is really not much! So a tip for those of you who traveling, shopping for the summer or you might could want for Christmas?

You’ll find the sale – HERE

4 Kommentarer

 1. Jen
  december 16, 2015 / 20:36

  Tänk bara på att tullen kan kosta rejält :)

  • emiliangergard
   Författare
   december 16, 2015 / 20:37

   Jo det är sant :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv