More of Málaga

City och shopping:

Stan i Málaga var helt fantastisk, många affärer samt mysiga restauranger/caféer överallt! Miljön var lugn, lyxig men ändå mysig med fina gränder där det fanns mysiga restauranger. Folket stressade inte runt som dem gör i Stockholm, alla gick runt och log och var allmänt trevliga! 1 km ifrån stan så låg det en megastor galleria, den påminde om Åhléns i Stockholm, det var mest märkeskläder/skor/skönhetsprodukter där. Den var typ 5 eller 6 våningar tror jag haha!

BeFunky_IMG_1296.jpg

BeFunky_IMG_1297.jpg

BeFunky_IMG_1293.jpg

BeFunky_IMG_1319.jpg

Katedralen

En kyrka som jag tycker att ni måste besöka när ni är i Málaga, jag har aldrig sett något liknande! Jag är oftast inte inne i kyrkor men den här var verkligen chockerande fin. Den ligger mitt i stan så ni behöver inte gå långt för att besöka den heller

BeFunky_IMG_1298.jpg

BeFunky_IMG_1305.jpg

El Castillo de Gibralfaro

Det är en borg som också ligger mitt på stan fast uppe på berget, det är ett måste att besöka detta! Den ligger precis bakom kyrkan. Det är gratis inträde och när man kommit längst upp efter alla trappor och backar så ser man ut över hela Málaga, sjukt underbar utsikt! Borgen är också klädd i mycket fina,olika växter o blommor. Man får jättefina kort där!

BeFunky_IMG_1487.jpg

BeFunky_IMG_1496.jpg

BeFunky_IMG_1498.jpg

BeFunky_IMG_1500.jpg

BeFunky_IMG_1510.jpg

BeFunky_IMG_1515.jpg

Sist men inte minst, THE BEACH!

Vi besökte stranden som låg precis vid stan, malagueta. Den sträckte sig flera kilometer längs stan och var jättefin. När man gick från stan till stranden så gick jag och Adrián genom någon typ av park. Det var palmer och olika växter överallt med papegojor i träden. Det var hur underbart som helst, det kändes som en dröm att gå där, alla var så glada och lugna och kära!!

BeFunky_IMG_1383.jpg

BeFunky_IMG_1399.jpg

BeFunky_IMG_1409.jpg

BeFunky_IMG_1424.jpg

BeFunky_IMG_1454.jpg

 

– Frågor? Kommentera!

4 Kommentarer

    • september 6, 2014 / 07:47

      Vi var ju bara där 1 dag, och ett hotellrum för en natt kostade 500 och den låg ju mitt i stan. Sen kasnek det är billigare längre ut från stan :) Men mat och sånt kostade lika mycket som i Sverige.. Fast shoppingen var billigare dock :)

  1. Linda
    september 5, 2014 / 06:11

    Kan du lägga ut bilder på det du köpte där? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv