Grow up

Jag är ganska upprörd nu när jag skriver detta.. Jag har nämligen fått rekordmånga elaka kommentarer om min tatuering och inte bara den, nu är det helt plötsligt fel på min kropp och mitt ansikte också. Men dock så är de flesta från samma ip adress,det verkar faktiskt vara någon avundsjuk människa som ligger bakom dessa typer av kommentarer. Annars kommenterar man faktiskt inte så, det är bara så himla onödigt! Jag är jävligt nöjd över min tatuering och kommer gå med den stolt som fan på stranden med min fina kropp som jag tränar så hårt med. Puss

I’m pretty upset now while I’m writing this… Because I have received a record number of nasty comments about my tattoo and not just about it, suddenly something is wrong with my body and face too. But the most of it is from the same IP address so it seems to be from someone jealous person who’s behind these kind of comments. Otherwise you don’t comment things like that, it’s so unnecessary! I’m so damn happy over my tattoo and will walk with it proud as hell at the beach with my beautiful body that I work so hard with. Kisses

” Shine bright like a diamond ”

tattofucku

36 Kommentarer

 1. maj 7, 2014 / 09:02

  Din tatuering och kropp är dö snygg! Ren skönhet hela du!

 2. maj 7, 2014 / 09:03

  Du är hur snygg som helst! Och din tatuering likaså!

 3. Micke
  maj 7, 2014 / 09:07

  Du är grymt snygg med en läcker tatuering, älskar alla bilder på dig

 4. maj 7, 2014 / 09:39

  SKIT SNYGG! och hela du är jätte snygg, skit i va dom andra säger

 5. maj 7, 2014 / 09:46

  Girl say’s shine bright like a diamond,but doesn’t own a single diamond ;)

  • maj 7, 2014 / 11:52

   man behöver inte vara rik för att utstråla kärlek och positivitet, men du kanske måste köpa för att känna dig fin? :((

 6. Tanja
  maj 7, 2014 / 10:12

  Hahaah va pinsam, klart det är bra över att du är nöjd med dig själv men folk kommer kolla snett på din tatuering, inte snygg..

  • M
   maj 7, 2014 / 13:54

   Det är du som är pinsam Tanja – man brukar säga att somliga barn blev tappade som små, men dig måste de fan i mig kastat i golvet. Och det är just därför jag tycker så synd om de ”ytterst” få hjärnceller du har kvar, för de börjar verkligen lida utav klaustrofobi (Det är lite ensamt)
   Sluta göm dig bakom en dataskärm, och stå upp för vem du är – om du nu ska yttra dig över en av jordens finaste människor.
   Patetiskt var ordet.

 7. Elin
  maj 7, 2014 / 10:15

  Men shit vilka irriterande människor de finns i världen asså! Du är sjukt jävla fin och tatueringen var också skit fin! Du är otroligt vacker och har en super fin kropp, ta inte åt dig av alla som bara är avundsjuka :*

 8. maj 7, 2014 / 10:24

  Tatueringen är hur snygg som helst, och till alla haters, vad är det som är fult med hennes tatuering? Hur fin som helst är du! Bry dig inte om de gammalmodiga människorna ;)

 9. maj 7, 2014 / 11:01

  ta inte åt dig! du är hur snygg som helst och din tatuering är urläcker!

 10. maj 7, 2014 / 12:20

  Både tatueringen och du är skitsnygg!!

  Har förresten nominerat dig ett par gånger som årets instagram inspiratör till blog awards! :)

 11. veronika
  maj 7, 2014 / 12:25

  du är sjukt fin och din tatuering är jättefin puss :)

 12. maj 7, 2014 / 12:51

  Skit i dom fega fittorna. Som du skrev är det bara ren avundsjuka, varför annars ens sitta och skriva att någons tatuering är ful anonymt? vart kommer man med det liksom? Den är hur snygg som helst och passar perfekt på din snygga kropp! Kram

 13. maj 7, 2014 / 13:23

  folk som bara är avundsjuka! ;) du och din tatuering är jätte snygg!

 14. maj 7, 2014 / 14:04

  Skit i vad andra säger, så länge du är nöjd så är det huvudsaken. Förstår inte varför dom ska klaga när den inte ens sitter på deras kroppar. Stå på dig, slår vad om att den som sitter och skriver sånt inte är så nöjd med sig själv heller. Jätte fin kropp och tatuering!

 15. maj 7, 2014 / 14:11

  Du är perfekt Emilia! Din tatuering är skit snygg och likså du, strunta i negativa kommentarer! :)

 16. maj 7, 2014 / 14:30

  Bara skit i de dumma människor som på något sätt tycker om att trycka ner andra. Det är bara onödigt! Du är så himla fin som du är och din tatuering är också fin. You go girl <3

 17. Johanna
  maj 7, 2014 / 15:11

  Du är jättefin Emilia, ta inte åt dig!!

 18. maj 7, 2014 / 15:29

  Sjukt snygg tatuering !! Skit i vad andra säger, bara du är nöjd så ! :D

 19. maj 7, 2014 / 15:54

  Var stolt! Den är snygg, du är snygg och din kropp är fab! Det kan vem som helst se, så de som säger något negativt, är de bara avundsjuk :)

 20. terese
  maj 7, 2014 / 16:46

  Låt ingen trycka ner dig. Tycker du har en helt fantastisk kropp, utseende och även stil. (och ja jag är avundsjuk). Men det får man lov att va, somliga kämpar och somliga har mer tur. Kom ihåg att du är du och ingen kan ändra på det. Din kropp och dina val. Se bara dessa kommentarer som motivation för dig. Släng dem över axeln och kämpa vidare med dig utan dem. Du är riktigt grym tjejen!

 21. Valentina
  maj 7, 2014 / 19:06

  Dock har du inte tränat för den kroppen, du är bara allmänt smal :)

 22. maj 7, 2014 / 19:16

  Tycker tatueringen är jättefin! Perfekt placering för den också. Du ska vara nöjd över både din kropp, tatuering och ditt ansikte – du är jättevacker!

 23. eve
  maj 7, 2014 / 19:32

  du är jätte fin, och alla människor är fina på sitt sätt. Det finns alltid dom som väljer att vara elaka och jag tror att nästan alla har blivit utsatt någon gång för elaka kommentarer eller liknande. Brukar läsa din blogg varje dag och du har jätte fin stil och du är också fin.

 24. maj 7, 2014 / 20:03

  Gumman du är hur sjukt snygg som helst! Låt inte dom där pinsamma avundsjuka människorna stoppa dig! Tycker du du är hur inspirerande som helst. Har inte läst din blogg så länge men när jag hitta den vart jag helt fast! Så ja, det finns idioter överallt.. sånt man får leva med men inte behöver tänka på. U go girl!

 25. maj 7, 2014 / 20:45

  Bara avundsjuka, svårt, men försöka sålla bort, för du är vacker, din tatuering är skitsnygg så var stolt. ;)

 26. maj 7, 2014 / 21:52

  Förstår hur jobbigt det är med alla jävla svin som finns överallt och ständigt ska behöva klanka ner på andra människor. Men glöm aldrig bort att du är så himla fin precis som du är! Bär tatueringen med stolthet och sträck på axlarna lite extra för att visa världen att det känns bra och att du inte bryr dig om dess sviniga åsikter. Du är grym!

 27. maj 8, 2014 / 10:28

  Haha, HELT klart personer med dåligt självförtroende som ska försöka trycka ner andra för att få sig själva att ”må lite bättre”. Du är satans snygg! Och din tatuering är superfin! Blir ännu mer taggad på att tatuera mig nu haha. Ta inte åt dig av andras skit. Kraaaamis! http://www.nattstad.se/larssonvicky

 28. Tuvalie
  maj 8, 2014 / 17:04

  Du och din tatuering är super fina, blir lite avis vill också ha en sån. Tycker också det är så fegt och fjantigt att hålla på så som nån nu har gjort. Kram / Tuvalie<3

 29. maj 9, 2014 / 11:55

  Din tatuering är SÅ JÄVLA GRYM och skit snygg!! Blir så trött på människor som hela tiden ska leta fel hos andra… Ta hand om dig fina du! :*

 30. maj 9, 2014 / 14:40

  du är superfin & din tatuering klär dig. synd att du ska behöva lyssna på elaka människor.

 31. emelie
  maj 9, 2014 / 20:04

  Ta absolut inte åt dej av sånt där! Sånna som skriver sånt är bara väldigt avensjuka kan jag tro. Du kämpar på med träning och därför har du den kropp dom avensjuka säkert inte har som sitter bakom datorn säkert smällfeta och olyckliga med chipspåsen i högsta hugg! Haha nu va jag kanske taskig men rätt ska va rätt! Du är så sjukt vacker! Så ta verkligen inte åt dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv