2 tips

BeFunky_IMG_0194.jpg

Fick ju förfrågan om att göra ett inlägg om mina hårvårdsprodukter.. Jag har inte haft så mycket i håret den senaste tiden, men kanske dags att köpa någon olja eller så för det skulle mitt hår behöva. Nåväl, detta ovan använder jag (och såklart vanligt schampo och värmespray).

TRESemmé balsam: Denna är super bra verkligen, jag har haft den sen december (samma flaska!!!) och man behöver inte ens hårinpackning efter för man får super lent hår av denna. Mitt hår är väldigt risigt och torrt så den här gör mitt hår lite mer normal fuktigt. Finns att köpa i dem flesta livsmedels butikerna, Ica, Coop och ÖoB

Färginpackning/Färgbomb: Det här är något jag rekommenderar till ALLA som färgar sitt hår. Man slipper färga håret så ofta och det är liksom balsam med färg i som bättrar din hårfärg men samtidigt så är det bra för håret. Det finns röd för dem med rött hår, beige och lila för blonda som vill få bort dem gula tonerna, brun för brunetter osv. Dem finns HÄR, det är verkligen värt det och ni kommer inte att ångra er.

4 Kommentarer

 1. Johanna
  februari 11, 2014 / 20:47

  Du använder väl ricinolja också? Eller var de ett reklam inlägg? Svara gärna här så fort som möjligt för jag skulle vilja pröva de men har väldigt känsligt hår, så kommer inte våga om du faktiskt inte hade använt de :)
  kramar!

   • Johanna
    februari 13, 2014 / 21:17

    Tack för du svarade! Undrar bara ska du fortsätta använda de? Och tappade du mycket hår, när du skulle skölja ut de? :)

 2. Elin
  februari 15, 2014 / 14:28

  Vart köper man balsamet?? Jag har kollat Willys i Västhaga, Ica Maxi och någon mer affär..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv