Victoria's secret fashion show

Jag har fått ”victoria secret angels depressionen” haha, ni vet när man blir så jäklans avundsjuk på deras kroppar!! Fast det är jag faktiskt inte så mycket (eller jo!) men jag är mer avundsjuk på upplevelsen, vilken jäkla show alltså! Jag har aldrig kollat på någon utav deras shower förut men igår så tittade jag på årets, jag typ rös genom hela showen haha. Dem har så fina leenden och ser så glada ut, det vill jag också vara.. Jag blev iaf sjukt peppad på att träna, synd att man är sjuk bara. Nu ska jag sätta på showen från 2012, haha.

4 Kommentarer

 1. Anonym
  december 12, 2013 / 18:15

  Vart kan man se showen ? svara i ett inlägg tack :)

 2. december 12, 2013 / 18:24

  vart kollade du på den?

 3. december 13, 2013 / 12:05

  De äldre showerna är så mycket bättre. Tråkigare nu också när alla legenderna som Heidi Klum och Tyra Banks inte är med. Marissa Miller osv. Men det är ju naturligtvis rolig underhållning :)

 4. Erika
  december 14, 2013 / 20:15

  Vart kollade du på den? ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv