nothing serious

Det blev verkligen inte bra, kanske för att jag mår skit men ni ser ju hur den sitter iaf. Den sitter jättebra och nej man behöver ingen bh under den! :) Nu ska jag boka buss och lite sånt, ska ju till stockholm igen på torsdag. Jag ska fotas och lite sånt och den här gången följer Michelle med mig så jag slipper åka ensam♥

8 Kommentarer

 1. december 3, 2013 / 23:05

  Den satt superfin på dig!

  Jag tyckte din första utmaning var så himla bra så jag länkade den och din blogg i ett inlägg på min. Hoppas det är lugnt för dig, säg bara till annars! :)

  Du är en superbra motivation, keep going! Kram

  Svar:
  Åh tack! Kram kram
  Emilia Angergård
 2. december 3, 2013 / 23:44

  Himlarns vad snygg! Du passade ju hur bra som helst i den! Älskar verkligen paljettplaggen! De lyser upp så fint i vintermörkret. :)

 3. december 4, 2013 / 19:10

  herregud så fin du är! Du ser ut som värsta hollywood stjärnan juuu! :)

 4. december 7, 2013 / 12:42

  Snygg klänning.

 5. december 7, 2013 / 13:44

  Vilken storlek har du i den? Hur är den i storleken osv? Lång/kort?

  Svara gärna snabbt, tänkte nog beställa!

  Svar:
  Den är precis som din egna storlek (iaf för mig) Sen när väldigt stretchig ändå , jag har så breda höfter så var orolig att den inte skulle sitta bra där men det gjorde den, den är lagom lång :) Beställ den, du kommer inte att ångra dig! :) Jag har XS
  Emilia Angergård
 6. december 8, 2013 / 15:02

  Hur lång är du? :)

 7. december 11, 2013 / 14:53

  Gud vad snygg!! Vart beställde du den? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv