Work for success

Jag blir irriterad när någon kommer och säger ”åh Emilia, det går så bra för dig med bloggningen, du har sån tur.” eller ” Du har sån tur att du kan köpa vad du vill…”. Ehm, det känns nästan lite som en förolämpning för mig eftersom att jag har jobbat så hårt. Jag har lagt ner så himla mycket tid på bloggen, jobbat hårt för att kunna köpa kläder jag vill ha. Jag menar, jag får inga pengar alls av mina föräldrar till kläder osv om ni tror det. Jag tycker det är fel om man skämmer bort sina barn i vardagen eftersom dem ska kunna klara sig själva sen också. Jag skaffade extrajobb när jag var 13 år och sålde expressen på helger. Sen direkt när jag fyllde 16 så fixade jag jobb på coop och har jobbat där i 1 år nu. Blir så trött på såna som sitter hemma och latar sig, jag menar inte att det är lätt att skaffa sig ett jobb men ni kommer ju ingenstans om ni aldrig försöker. 

Nu sitter jag och taggar inför imorgon, modevisningen är ju då! Ska bli sminkad 14.30 och sedan genrep 15.00, can’t believe that this is happening haha. Jag ska fixa en video samt massa bilder för er guys, excited? I am.

 

5 Kommentarer

 1. november 20, 2013 / 21:44

  Önskar verkligen att jag började jobba tidigare!

 2. november 20, 2013 / 22:00

  Saker kommer ju olika för alla. Jag hade verkligen ingen bra uppväxt men idag har jag det riktigt bra och är nöjd med mitt liv som det är. Tycker det är jätte bra av dig att du jobbar extra! Lycka till med modevisningen!

 3. november 21, 2013 / 17:27

  Håller med dig! Det är väldigt få människor som har "tur" och får allt de vill av någon annan som t.ex. föräldrar, men de förstår man inte om man inte faktiskt har ett driv i sig och kämpar för att få något :)

 4. november 21, 2013 / 17:28

  Vilken fin blogg du har och starkt av dig att kämpa för det du vill :) Jätte snyggt linne på bilden förresten, var är den ifrån? :) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv