Tisdag

Goddag till er men godmorgon för mig. Jag är ledig idag!! Så jäkla skönt faktiskt. Jag ska fota lite till er (fick mitt 2a paket från sheinside igår) men först så ska jag mysa runt lite med te och godis hehe. 
 
 
Jag köpte hörlurar igår, det behövdes faktiskt men om jag ska vara ärlig så ångrar jag dem nu sjukt mycket. Dem ploppar ju bara ut ur öronen på än haha, och det är så obehagligt att stoppa in dem. 159 spänn helt i onödan och jag som skulle spara haha.. Får väl köpa nya när jag får min lön, buhu.
 
HJÄLP Malins barn som har mystiska kramper, någon som kanske vet vad det är?! -> http://malingrahn.vimedbarn.se/vad-kan-det-vara/

4 Kommentarer

 1. Matilda
  november 12, 2013 / 15:29

  Hur lång tid tog det att få kläderna från Sheinside? :)

  Svar:
  Det tog 4 veckor :)
  Emilia Angergård
 2. A
  november 12, 2013 / 16:34

  Jag köpte liknande hörlurar som oxå bara ploppade ut i början, men ju mer jag använde dem så blev man liksom "van" och nu håller dem sig på plats hela tiden. Så använd dem flitigt så ska du se!

 3. Mathilda
  november 12, 2013 / 20:06

  Vart är din mjukisar ifrån?

 4. november 13, 2013 / 12:40

  Gud vad fin du är! Man blir väldigt inspirerad av dig :)En fråga om att beställa från sheinside, vad kostar frakten och blir det tullavgift också eller hur fungerar det? :)

  Svar:
  nej frakten och tullen är helt gratis! :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv