Spara pengar!

Jag har bestämt mig för att spara mina pengar så mycket jag kan. Jag slösar mina pengar så sjukt mycket och dem är nästan slut på bara 1 vecka efter att jag fått min lön. Det är svårt när man inte har något mål men nu vet jag, jag ska ju resa. Fick en riktig tankeställare häromdan och tänkte ”men vafan, tänk om man står där efter studenten, have no idea what to do och no money liksom”. Så det är ju alltid bra att ha sparade pengar till vad som helst, de är ju skönt om man någongång vill hitta på något spontant eller får något tidsbegränsat erbjudande och så har man pengar men tänk if not..Sparar ni till något speciellt? Isf vad? Kommentera! Glöm inte att rösta på inlägget nedanför om vilken bloggportal jag ska använda.

14 Kommentarer

 1. Sandra
  november 9, 2013 / 18:30

  Hur kan du slut det på en gång?

  Får du inte runt 10k i lön :-0

  Du kan sälja prylar du inte använder på bloggen? :-) loppis kanske

 2. november 9, 2013 / 20:25

  Jag sparar mina pengar till New York! :D Ska dit på sportlovet.

  Svar:
  åh vad kul!
  Emilia Angergård
 3. november 9, 2013 / 20:36

  Vad jobbar du som? :)

  Svar:
  Jag extrajobbar som kassör på coop :)
  Emilia Angergård
 4. november 13, 2013 / 19:42

  Alltså, jag får ju månadspeng då jag inte jobbar riktigt än, haha, men jag hade ändå tänkt lägga undan typ 200kr (inte särskilt mycket men i längden blir det ju något!). Vet inte riktigt vad jag sparar till, men om jag sedan skulle vilja ha något väldigt gärna så har man kanske redan pengar till det!

 5. november 13, 2013 / 19:44

  Sparar mina pengar till en till Spanien resa :)

 6. november 13, 2013 / 19:48

  Hejsan! Jag gör just nu repotage om en tävling som sunsilk anordnar! Gå med i tävlingen via min länk i mina sunsilk inlägg eller släng in en kommentar! Inläggen hittar du under kategorin sunsilk! Skulle betyda jättemycket! Kraam! Du kan vinna en resa till Hollywood!

 7. november 13, 2013 / 19:50

  super snygga bildet! å smart med spara pengar!

  kika gärna in i min blogg kram

 8. november 13, 2013 / 19:55

  Bra planer! :)

 9. november 13, 2013 / 19:58

  Jag sparar inte till något speciellt men lägger in pengarna på banken efterhand. Då har man sedan när man blir arton liksom :D Vet inte om det är så smart, men skulle gärna vilja ta en resa till london på direkten :D Resa är så underbart! Att spara låter smart hördu! :D Kram

 10. november 13, 2013 / 19:58

  Jag tkr absolut du ska passa på och resa. Var nyligen i Singapore och på hotellet du har på bild i nere till höger. Helt underbart var det och jag rekommenderar det starkt ;)

 11. november 13, 2013 / 20:04

  Jag försöker spara till två saker. Min hund – stoppar undan en liten summa varje månad som kan gå till ev vetrinär konstnader. Den andra är till mitt mc-kort så jag kan få köra själv när jag, sambon och familjen kör på mc-semestrar. Ja, de är flera. Ca två-tre något längre och en hel drös kortare. Nästa år tänker vi sattsa på att köra till Västerviks Hojrock, hälsa på min släkt i Dalarna och kanske, kanske kan vi följa med på Österrike turen i början av sommaren. Om mamma och pappi inte bestämmer sig för att köra mot Amsterdam för att se på MotorGP förstås. Då ska vi med dit istället ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv