Byta bloggportal?

Jag har fått ett erbjudande om att byta bloggportal till myshowrsoom. Vad tycker ni? Ska jag fortsätta blogga på blogg.se eller byta dit. Jag har hört att det är bra på myshowsroom och att de flestas bloggar växer när dem har börjat blogga där. SÅ rösta nedanför vad ni tycker!
 
 

13 Kommentarer

 1. nonym XD
  november 8, 2013 / 23:36

  NEJ!! XD

 2. Sofia
  november 8, 2013 / 23:48

  handlar ju om vad som känns bäst för dig. kram du är världens vackraste, och tycker förresten redan din blogg e fin som den är

 3. Sofia
  november 9, 2013 / 07:16

  JA….mycket bättre än blogg.se

 4. november 9, 2013 / 08:40

  Du ska ju byta till det som är mest lönsamt för dig själv!

  Jag använder själv en wp-mall och äger domänen – känns mycket enklare så! :)

  Tips! :)

 5. november 9, 2013 / 11:02

  Det bästa är väl att vara så självständig som möjligt. Jag skulle inte byta till myshowroom om det var jag.

 6. november 9, 2013 / 11:41

  Vad skoj, kan va skoj med byte o ny utmaning

 7. november 9, 2013 / 11:59

  Vi använder blogg.se och är mkt nöjda.

  Besök oss gärna, bloppis örebro! :)

 8. november 9, 2013 / 18:15

  När bloggar jag läst bytt till Myshowroom har jag seriöst slutat läsa dom, tycker designerna på Myshowroom ser exakt likadana ut så det blir inte lika personligt och så jävla mycket reklam överallt på sidorna, ovanför osv så att gå in på en blogg på Myshowroom tar mycket längre tid att ladda.. Jag tycker din blogg här på Blogg.se är jättebra verkligen och vill att du stannar här :D Kram!

 9. november 10, 2013 / 11:22

  Nu vet jag inte vad du har för avtal men se till att få betalat för bytet. Blogg.se har så mycket bloggar att dom tyvärr inte längre söker efter nya topbloggar men får du ej betalat för bytet, dont do it! Vet ej hur mycket läsare du har men har du över 1000 så kan du helt klart begära att få betalat för att blogga hos andra portaler.

 10. Anonym
  november 10, 2013 / 21:49

  Byyyyt! Min kompis bytte ditt och nu har hon 2000 mer läsare än förut!

 11. Hej
  november 12, 2013 / 17:20

  Byt inte till myshowroom, sämst ju

 12. Alicia
  november 14, 2013 / 21:26

  Vad roligt att du fått ett erbjudande av myshowroom men jag personligen tycker du ska stanna på blogg.se då det finns fler fördelar med blogg.se, du kan till exempel ha en mer personlig design på blogg.se än du kan på myshowroom, det gör hela bloggen roligare med en egen design tycker jag. Blogg.se har även fler läsare skulle jag tro, då det är mycket lättare att skriva blogg.se än myshowroom.se eller om det är .com, så jag tycker definitivt att du ska stanna kvar på blogg.se, jag tycker personligen att myshowrooms design och koncept är ganska vitt och tråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv