skönhetsprodukter

Ursäkta bildkvalitén..
 
1. En ansiktsångare kallas den här, min mamma köpte på ullared till mig. Den är super bra, man häller i lite vatten, låter den värma upp vattnet tills det börjar koka och då stoppar man i huvudet där i cirka 3 min. Den gör så att porerna öppnas sig och då ska man passa på att skrubba ansiktet så smutset från porerna försvinner. Skit bra verkligen!
 
2. Clearasil ultra pimples + marks wash and mask. Ja den här använder jag när ja är riktigt flottig i hyn, när man är blank ni vet. Då tar jag den här 3 gånger i veckan, 1 min på fuktig hy men jag tar den i typ 5 min för bättre resultat. Den torkar ut min hy, så man ska helst inte använda den om man är torr.
 
3. Basiron 10%, detta är ett finnmedel som funkar helt okej, man tar det på någon finne över natten. Jag använde stioxyl förut som funkade myyyycket bättre, mina finnar försvann på direkten och den torkade verkligen ut dem ordentligt så dem inte kom tillbaks liksom. Den här ska ha samma ingredienser förutom att den inte torkar ut lika myckeet som stioxyl gjorde, dåligt men den funkar iaf.
 
4. Neutrogena blackhead eliminating daily scrub: Den här är väl bra, man blir len och fräsh. Jag tycker alla scrubs funkar lika bra.
 
5. L’oreal Triple active fresh cleansing gel. Den här är jättebra tycker jag! Jag blir väldigt lätt torr av vanlig tvål men den här återfuktar lite men samtidigt så känner man sig fräsh så man blir ju inte fettig av den heller, perfekt tvål helt enkelt!
 
6. L’oreal youth code: Jag kan nog inte säga så mycket om den här eftersom man ska använda den 2 gånger per dag i flera veckor för att se resultat men jag glömmer hela tiden haha. Jag tar den här någon gång ibland och den ska motverka rynkor, och ja jag har fått typ smårynkor under ögonen och så haha.. Men när jag tar så känner jag direkt att man får mer spänd hud.

1 kommentar

  1. Anonym
    november 3, 2013 / 17:13

    Tycker din blogg ät hur bra som helst, skulle helt klart bli favvobloggen om du uppdaterade lite mer! Jobbig att behöva vänta så länge mellan varje inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv