Nails – done ✓

 
Åh vad jag längtat efter att få naglarna fixade och fina. Jag valde lite glitter den här gången för har bara haft vanliga förut. Jag gjorde mina naglar hos Erika skönhet, jag går till henne för hon är så duktig och man vill ju att det ska bli ordentligt och snyggt gjort liksom. Hon använder sig utav mall och inte tippar så då håller naglarna sig bättre. HÄR kan ni gilla Erikas facebook sida för att hålla er uppdaterade om erbjudanen och se mer bilder på vad hon gör. Glöm inte att ni får 20% rabatt om ni uppger  ”Emilia” i kassan, det gäller ALLA behandlingar! Bra va? 

Svar: Mina boyfriend jeans är från ginatricot, köpte dem dock i början av sommaren.

7 Kommentarer

 1. Anonym
  oktober 31, 2013 / 23:52

  Jag har tänkt beställa kläder från sheinside och undrar ifall du tycker storlekarna är normala? Jag har hört att dom är väldigt små men brukar du beställa din vanliga storlek eller storleken större?

  Din blogg är den bästa och du är otroligt snygg, keep it up!

  Svar:
  Tack så mycket! Ta en storlek större än vad du brukar ha, dem är små i storlekarna :) Jag har xs och beställer s
  Emilia Angergård
 2. november 1, 2013 / 07:30

  Din blogg är jätte bra, fast jag inte har läst den så länge!

 3. november 1, 2013 / 14:09

  Dina inlägg är alltid bra!

 4. november 1, 2013 / 14:45

  vilken blogg portal har du ? :D

  Svar:
  blogg.se :)
  Emilia Angergård
 5. november 6, 2013 / 23:40

  Åh vad vacker!!

 6. Lina
  december 26, 2013 / 21:21

  Hej! Läser din blogg varje dag, så otroligt mysig och du är verkligen inne i det du gör! :) Jag undrar om du kan tipsa om lite mer Tjejfilmer som du gjorde en gång i oktober? Fina naglarna blev föresten! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv