Tips: jackor

Gjorde ett collage med olika jackor som jag tycker är snygga, om dem är varma nog för vintern vet jag inte. Men tog ihop jackor som låg mellan 500-2000 kronor vilket jag tycker är ett ganska okej pris för en jacka. Jag vill ha allihop,
men de finns så mycket annat jag ska lägga mina pengar på… 
Klicka på bilden för att komma till polyvore.com där ni kan klicka er till plaggen.

1 kommentar

  1. oktober 21, 2013 / 21:44

    Haha åh, det collaget var behövligt! Eller egentligen gav det mig ännu mer beslutsångest haha… Men ändå liksom :) Tänkte bara snabbt säga att jag tycker din blogg är hur grym som helst! Skulle bli asglad om du kunde kolla in en sväng på mina bilder! Säg bara till om du har vägarna förbi Stockholm och vill ha bilder på dig själv, haha! Skämt åsido, hoppas du har en bra måndag och oj vad jag svamlade iväg denna kommentar. Haha, puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv