Träna, träna o träna

 
Jag tränade på gymmet idag och gud vad skönt det var. Jag är väldigt nöjd över dagens pass och är sjukt peppad på att komma igång nu. Efter träningen så solade jag i 27 min (!!) det var första gången jag solade så länge i ett solarium, men ändå så fick jag ingen färg.. typiskt.. 
 
En rolig sak som hände när jag skulle åka hem:
En bil stannade precis bakom min moped och en cyklist där vi parkerat så vi kunde inte backa ut. Cyklisten var en tant, sen var det en tant som skulle åka med i den där bilen. Dem stod stilla med bilen i 2 min och sen fick cyklisten utbrott och backade med cykeln rakt in i bilen.
Tanten: Vad fan gör du? Är du inte klok?!
Cyklisten: Ja men här kan ni inte stå och sega er, det finns folk som ska förbi här.
Tanten: Men lugna dig kärring, man kan ju inte göra sådär heller!!
Cyklisten: Jo nu gjorde jag så!!!
Tanten: Passa diig säger jag, passa dig jävligt mycket!! *håller upp knytnävarna”
*Cyklisten cyklar iväg* ….
 
Hahaha, ni kanske inte tycker det var roligt men jag verkligen dooog av garv där så jag fick åka iväg snabbt. Det roliga var ju att dem var jättegamla och hade darriga röster haha.

5 Kommentarer

 1. september 5, 2013 / 17:03

  Du kanske hamnar med i programmet Pensionärsjävlar hahah!!

 2. Anonym
  september 5, 2013 / 20:54

  vart gymmar du? :)

  svara gärna i ett inlägg!

 3. september 5, 2013 / 23:07

  du kan läsa vår blogg och bli inspirerad:)

 4. Anonym
  september 5, 2013 / 23:49

  Sjuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv