Beställt

Jag beställde precis lite grejer från H&M, jag kunde helt enkelt inte hålla mig hehe. Det svarta & vita linnet känner ni nog igen, man har ju sett dem på typ alla inspirationssidor på insta för dem är ju så snygga och jag har letat som en galning efter dem! Nu är dem iaf påväg hem till mig, woho.. Jeansen är super low skinny jeans, likadana som dem ljusblåa jag köpte, dem sitter ju perfekt och 199 spänn för dem är ju ingenting!
 
Nu har jag precis tränat också, tränade rumpa,ben och lite mage här hemma. Jag har druckit proteinshake och ska nu käka lite pasta med keso.

3 Kommentarer

 1. augusti 30, 2013 / 15:08

  Åh så fina saker, jättesnygga jeans!

 2. Anonym
  augusti 30, 2013 / 18:06

  vilken storlek beställde du på jeansen? :)

  Svar:
  24/30 :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv