Vart är jag?

Ni undrar säkert vart jag har tagit vägen och jag vill berätta att ni kan ta det lugnt, jag kommer tillbaks snart! Jag har bara haft ett riktigt helvete den senaste tiden. Det har hänt väldigt mycket som verkligen har sänkt mig till botten, det krävs VÄLDIGT mycket för att sänka mig till botten och det har jag nu.. Jag mår riktigt dåligt och kommer förmodligen göra det ett tag. Men jag vet att jag kommer klara det här och bli stark igen, jag ska börja ta tag i mitt liv så fort jag kan. Jag ska börja blogga så fort jag har systemkamera igen. Jag kan berätta lite kort om Rhodos: det var bland det bästa som hänt mig men det var väldigt mycket kaos.. Men håll ut mina läsare, kommer tillbaka strax med massa inlägg om Rhodos, outfits, vad jag shoppade, och sen träningen jag ska börja med. Jag är tillbaks om 2-3 dagar

4 Kommentarer

 1. Anonym
  augusti 22, 2013 / 13:47

  vad är det för blogg du har? eller hur skaffar man .nu?

 2. Anonym
  augusti 22, 2013 / 19:43

  vart har du köpt tröjan omg?

 3. augusti 23, 2013 / 22:48

  hoppas du blir bättre, piss att må dåligt. kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv