Drömgarderoben

Ni vet inte hur mycket jag drömmer om en mega stor, underbar och fin garderob. Jag älskar ju att shoppa och handlar kläder hela tiden och jag slänger bara dem i mitt rum på golvet.. så jag behöver verkligen en stor garderob! Jag vet att jag inte kan få det här hemma, men när jag flyttar hemifrån så ska jag se till att det finns ett extra rum i min lägenhet där jag ska inreda och fixa världens finaste garderob haha. :)
 
Mrs.YeahDude ❤
 
Say hello to sunshine.
 
ohlaloove ♥
 
Glitterland.

1 kommentar

  1. augusti 1, 2013 / 20:02

    Kikat runt på din blogg en stund nu och kan inte annat än att börja följa dig på bloglovin! Bra jobbat tjejen!

    Svar:
    Åh, vad glad jag blir! tack :D
    Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv