Dagens outfit

Hej. här har ni dagens outfit. Mina älsklingar gick sönder när jag skulle ut och fota i dem, jag har bara TESTAT dem 2 gånger och dem går redan sönder, skit alltså. Jag som ville ha med dem till rhodos, jag limmade snabbt skadan och nu  ser det iaf ok ut..
 
 
 
 
Jeans – H&M | Topp – Ginatricot | Skor – nelly.com

3 Kommentarer

 1. Seesay2009@hotmail.com
  augusti 1, 2013 / 23:33

  Hej!

  Jag köpte ett sånt linne idag!

  Jätte fint verkligen, men jag undrar om du köpte i din storlek eller större storlek? Om det sitter finare med större eller bättre med sin egna storlek, om du förstår vad jag menar haha. Tacksam för svar. Kram.

  Svar:
  I min storlek, (XS) så den är ju lite lös men den ska ju vara det, så ta i din egna storlek för den är lite lös så ifall du tar en storlek större blir det nog för stort. kram!
  Emilia Angergård
 2. Nathalie
  augusti 6, 2013 / 19:50

  vad har du under linnet? jag köpte ett sånt linne idag, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha under.

 3. mars 4, 2014 / 16:14

  Åh allt du sätter på dig blir galet snyggt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv