Bekännelser

– Jag använder tags for likes på instagram. Det är verkligen inte för att jag vill ha många likes utan för att jag vill att fler ska hitta hit till bloggen. Eftersom instagram är så himla stort nu och så hittar andra ens bilder genom att bara tagga så gör jag det, det är jättemånga svenska tjejer som hittat till min blogg genom instagram och mina taggar. Så tack tags for likes och ni som gnäller på dem som använder tags for likes så tänk om. Instagram går ju lite ut på att man ska tagga och hitta andras bilder runt om i världen och bli inspirerad, eller?
 
– Jag har fått löneförhöjning på jobbet, woho! Jag tror det är något med att handels går bra nu, eller något sånt haha.

 

3 Kommentarer

 1. Din blondin
  juli 17, 2013 / 11:40

  Spara dina pengar! Ifall det blir av (vilket vi hoppas djupt på)

 2. juli 17, 2013 / 18:38

  tror jag ska söka till coop där du jobbar!

  fast blir så långt för mig att åka så vet inte! :/

 3. juli 18, 2013 / 17:57

  gud vad snygg du är! vilket märke var det på den den färgbomben för håret, vart kan man köpa och hur mycket kostar den? kram

  Svar:
  Tack! Man kan köpa den hos dem flesta frisörsalongerna, jag köpte min på bellbox :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv