Svar på det mesta

Solin: Åh! Väskorna är to die for!♥ Hur mycket kostade dom? :)
Svar: En väska kostade cirka 200 kronor :) HÄR

Emma: Hur många läsare har du varje dag? Säg ärligt nu! Och är du 14?
Svar: Det beror helt på hur mycket jag bloggar, under turkiet har det bara varit cirka 100-200 unika som tittat in även fast jag inte blogga men nu är statistiken som vanligt igen! 14 år? Tycker du att jag ser ut att vara 14 år..?

ea: vart har du köpt skorna och hur mycket kostar de? Sjukt snygga!
Svar: Ja helt underbara skor, passar till allt & väldigt bekväma också! Jag köpte dem på skopunkten, 349 kronor kostade dem. :) HÄR.

Anonym vilken skola går du på och får man jobb efter?:)
Svar: Jag går på yrkesgymnasiet och vi praktiserar mer än halva utbildningen så vi har mycket lättare att få jobb efter ja, men jag ska plugga vidare efteråt tror jag..

moa: Vilken storlek har du på dina levis shorts? Vilken storlek skulle du rekommendera mig att köpa? jag har w25 på vanliga jeans och de sitter perfekt och tajt då.. skulle vara tacksam över ett svar!:)
sjukt bra blogg och du är grymt fin förresten. Svara jätte gärna i detta inlägg
Svar: Tack så mycket! Jag har storlek W26 på mina levis shorts som jag köpte på Angler & Smith och dem är ju lite förstora, jag har också W25 på vanliga jeans så om det fanns W25 hade jag köpt det helt klart! Fast det gör inget om dem är lite förstora, det är snyggt det med!

Anonym:
Hej Emilia! Vart är klänningen och skärpet från? Jättefin outfit :) 
Svar: Det är en stor tjocktröja från ginatricot egentligen och skärpet fick jag med från en klänning jag köpte från H&M! HÄR.

louisebiszczak: hejsan! undrar bara för du shoppar ju rätt mycket och då måste du ha mycket pengar, för läste någonstans om att du får lön och undrar då fall du jobbar och vart i så fall? :D
Svar: Ja jag extrajobbar på coop marieberg som kassör, fast nu i sommar ska jag testa på lite nya grejer på jobbet  typ packa upp mjölk och sånt! 
 
 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv