Shoppingen från turkiet

 

 

 
Jag köpte ett par rayban solglasögon också men jag hittar dem inte!! Kommer bli galen om jag tappat dem någonstans för dem var dyra och i glas, skitbra & snygga! Jag har ändå shoppat ganska mycket men önskar att jag handlade mer, vet dock inte när jag kommer använda piké tröjorna för det är inte riktigt min smak egentligen.. Jag skrev ju att jag köpte 3 väskor och det gjorde jag men min mamma köpte också 3 så vi kommer dela på alla haha! Alla kläder & väskor är skrynkliga på bilderna eftersom dem legat trångt i resväskan..men men! Jag fick ett tips om den turkiska ullared dom låg utanför manavgat fast vid side, jag kom ju på att jag redan varit där en gång haha, så där handlade jag det mesta och den tycker jag alla borde besöka! Idag tänkte jag träna lite senare, vet fortfarande inte om jag ska göra eget träningspass hemma eller om jag orkar dra till gymmet. Jag har iaf lovat Adam att gå powerwalk med honom ikväll, det kommer sluta med att han redan gått 2 varv runt spåret och jag knappt orkat 1 haha.. Jag ska också träffa Michelle idag hade jag tänkt så det blir en fullspäckad dag.

17 Kommentarer

 1. Anonym
  juli 2, 2013 / 15:48

  fööör fina väskor!! Hur mycket kostade dom i svenska kronor ungefär? :D

 2. juli 2, 2013 / 16:41

  Åh så aviss!! Speciellt på alla tröjor!

 3. juli 2, 2013 / 16:43

  Åh! Väskorna är to die for!♥ Hur mycket kostade dom? :)

 4. Anonym
  juli 2, 2013 / 16:48

  usch vad fake

 5. petra
  juli 5, 2013 / 22:00

  ska snart åka till Turkiet (bara 4 dagar kvar)

  Vaaart kan jag hitta så extremt snygga väskor?!?

  Svar:
  Överallt verkligen! Åk till shoppingen i side där är det jättemycket små affärer med massa snygga väskor! :)
  Emilia Angergård
 6. juli 25, 2013 / 12:16

  Vart köpte du sakerna på bild nummer 5? Alltså hollister och Ralph tröjorna och Michel kors grejerna ? Fall det var på marknad eller på det dära "Ullared" och vad fans det typ för kläder eller saker på ullaredet? Ska åka till Turkiet snart och behöver lite info vart det snyggaste finns! Och såg du något av Victoria secret?, ha en trevlig dag snygging! :D

  Svar:
  Åk in till sides shopping, där finns det hur mycket som helst, du kommer hitta direkt för alla säljer typ samma saker! ullared går man förbi när man går mot sides shopping från taxi centralen :)
  Emilia Angergård
 7. thilde
  augusti 15, 2013 / 19:39

  Heej ska till turkiet nästa vecka, vad kostade väskorna i svenska kr? Tips på bra shopping sÄllen? Vilket hotell bodee ni på? Grym blogg kram

 8. Vilma
  maj 18, 2016 / 17:29

  Vart köpte du tröjorna på bild nummer 5? Så sjukt snygga! Har du något tips på något bra shoppingställe? Jag ska till Turkiet om 5 veckor och skulle verkligen vilja veta, så sjukt avis ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv