Ny start

Okej.. hur många gånger ska jag behöva börja om på nytt med träningen egentligen för att äntligen komma igång?? Det har dock varit mycket problem under våren som förhindrat mig från att träna men nu känner jag att jag verkligen måste komma igång igen! Dels för att man mår ju mycket bättre,blir piggare och så får man en snyggare kropp på köpet med! Detta är något jag tänkt extra mycket på nu när vi var i Turkiet, när alla tjejer gick där med perfekta kroppar, gymmade på gymmet som fanns där varje morgon! Det var till och med två 14åringar som gjorde situps och armhävningar vid poolen i den 40gradiga värmen medans jag låg där i solstolen med en drink i handen som jag knappt orkade hämta haha… Så nu ska jag försöka få tillbaks motivationen, tänkte börja med att sätta på musik, kolla på weheartit och olika sidor om träning, ladda ner lite appar och köpa snygga träningskläder imorgon och sen börjar jag! 
 
Jag tycker inte att min kropp är ful om jag ska vara ärlig, det är bara det att jag inte är helt nöjd med den. Jag känner mig inte alltid bekväm och nöjd med min kropp vilket jag tycker är viktigt att man ska göra. Det jag är nöjd med min kropp är mina breda höfter vilket gör att jag iaf har former och inte är rak som en pinne liksom. Men jag vill få en större och tajtare rumpa, mer muskler på lår & vader, armar och mage sen skulle jag nog vara nöjd! Bättre kondition är något jag måste skaffa också, jag orkar knappt springa till busshållplatsen vilket är.. 100 meter kanske? haha..
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv