Tisdag

Hejhej! Jag har ju inte bloggat på några dagar, jag behövde en slags paus! När jag loggade in idag såg jag att jag hade fått typ 50 nya kommentarer?! Hur gick det till haha??? Tydligen så hade jag blivit vald och fanns bland blogg.se egna ”synas”! Jag är väldigt tacksam och detta fick verkligen igång mitt blogghumör! Snart ska jag upp på stan och fixa naglarna med mamma (första gången för mig) jag tycker egentligen inte om sånt trams men nu när vi ska till turkiet vill jag vara lite fin. Jag gjorde fransförlängning igår och gaah vad saker jag missat att berätta för er! VIll ni se bilder på fransförlängningen?? Puss
 
 
Förresten så kom min klänning i fredags som jag beställde från nelly.se, den satt perfekt och är verkligen super snygg!! Jag beställde i xxs och mina tuttar är pyttesmå men ser stora ut i klänningen, man behöver inte ha någon slags bh eller nipple covers heller!

1 kommentar

  1. Emelie
    juni 20, 2013 / 23:27

    Ja det skulle vara super kul att få se hur det blev. Du är så snygg och jag älskar värkligen din blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv