Självförtroende

Jag fick en kommentar om att jag lägger upp väldigt lättklädda bilder trots att jag sa att jag hade dåligt självförtroende, om jag ska vara ärlig så har mitt självförtroende blivit mycket bättre dels för att jag faktiskt har gått upp väldigt mycket i vikt och mina kompisar & pojkvän har stöttat mig. Jag har börjat att känna mig bekväm med mig själv och äntligen kan klä mig hur jag vill. Eftersom jag bloggar väldigt mycket om min vardag, träning och mode så kommer ni se väldigt mycket outfits bilder dels är kläder på min kropp och självklart är jag lättklädd nu till sommarn. Jag tänker inte direkt klä mig i tjockkläder hela sommaren bara för din onödiga kommentar! Puss
 

6 Kommentarer

 1. Sandra
  juni 4, 2013 / 23:32

  Klart att du ska ha självförtroende! Din kropp är något att dö för.

 2. M
  juni 5, 2013 / 01:29

  Haters gonna hate!

  Fortsätt på den inslagna vägen, och skit i vad andra tycker.

  Härligt att självförtroende biten går åt rätt håll. Är du nöjd, så ska ingen annan få förstöra det. Och jag säger det igen: Du är vacker, ingen kan säga något annat.

  Keep up the good work Emilia!

  Take care

 3. Anonym
  juni 10, 2013 / 20:53

  sjukt fin människa. helt otroligt.

  tack för du började följa mig på instagram, världens lyckligaste tjej. // wilmanasstromm på instagram

 4. Sandra Elvinsson
  juni 11, 2013 / 06:45

  Du är helt underbart snygg Emilia och säger någon något annat så är de bara avundsjuka!!!;)

 5. juni 17, 2013 / 13:57

  Är man så vacker som du är och har självförtroendet så ska man visa upp sig från sin bästa sida och sommaren är bästa tiden på året att göra det! Heja dig säger jag:)

 6. juni 17, 2013 / 21:19

  Grymt fin blogg :) Du verkar vara en stark tjej tycker ja :)

  Undrar över din boy tröja, har du beställt den eller har du köpt den i butik? Oavsett vilket av de var har du köpt den :)

  Svar:
  På ohio i stockholm! :)
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv