that dress

Jag funderar på att beställa hem den här sjukt fina klänningen, är det värt?! Det står one size när man ska beställa och då blir jag lite osäker eftersom jag är så liten..? Jag har varit jättedålig på att blogga hela helgen och jag får ångest över det men jag har jobbat! puss

5 Kommentarer

 1. Ellinor
  maj 26, 2013 / 18:33

  min kompis beställde den! den var jätte fin, dock satt den verkligen inte bra:/ alltså den är ganska stor! och typ hängig

 2. maj 26, 2013 / 18:57

  Jag har testat klänningen av min kompis och jag är ju bara 146cm haha. Så den var VÄLDIGT lång för mig. Men den kommer inte bli för lång för dig. Fast du är samlare än mig så tror den kan se lite pösig ut på dig. (vilket den gör på mig med) Men den ska ju vara så, den ska inte vara slimmad till kroppen så, det blir säkert snyggt med ett par högklackade :D

 3. maj 26, 2013 / 20:00

  den är väldigt stor… jag är en 36a och den var förstor för mej, senär jag 167cm och den är rätt så kort men det funkar :)

 4. maj 26, 2013 / 20:07

  Har själv funderat på den, den är ju verkligen supersnygg, tycker defenitivt du ska försöka klicka hem den även om den är onesize, det går ju alltid att sy in i värsta fall! En kompis till mig köpte den och ända problemet var att den var lite stor över axlarna! ^^

 5. Malin
  maj 27, 2013 / 18:25

  Köpte klänningen från dm retro för ett tag sen i one size, är 161 och smal och den satt jättebra!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv