Måndag

Hej! Igår slog jag ett nytt rekord med läsare, wiho!! :D Idag har jag praoat på Bikbok och som vanligt så shoppade jag lite därifrån efteråt…. Jag får visa er sen! (håll utkik) Jag solade solarium sen när jag sluta och köpte en Ben & jerry som jag tänker ge mig själv som beröm efter jag pluggat färdigt matte (nationella prov imorgon.). Men jag vet inte riktigt om det går så bra för jag har typ öroninflammation, ont i magen, förkyld och vagel i ögat så det är alltid något fel på mig haha! Hörs sen, puss!♥
 
Ni har väl inte glömt sminkvideon? Ta en titt! :)
 

11 Kommentarer

 1. maj 20, 2013 / 21:08

  Sv: Tack så mycket!

  Allt bra? :)

 2. maj 20, 2013 / 22:44

  sv: håller med :)

  haft en bra dag?

 3. maj 21, 2013 / 12:23

  jätte bra video!

 4. maj 21, 2013 / 15:53

  gud vad fint!:)

  sv; tack så mycket! :D jaa visst är det :)

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv