Ny design

Som ni ser så har jag en ny design och ni kanske har sett under dagen hur den blivit helt fucked up ibland och en stund hade jag lösenskydd på bloggen! Men nu är jag klar tror jag…. jag vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte men vi får se! Idag har jag legat hemma i sängen med magsmärtor och typ gråtit för att jag är rädd eftersom cystan kommer spricka när som helst! Jag har hört att det gör skitont från folk som haft det så nu vågar jag knappt göra något haha! Jag hoppas på äventyr imorgon men vi får se hur det blir! puss
 
Bild från igår (kommer bli större bilder här på bloggen med, bra va?!)
 
För er som är intresserade hur en cysta ser ut så här är en bild hur jag har det:

2 Kommentarer

  1. Anonym
    maj 16, 2013 / 17:01

    hej du är jättefin och allt! men kan inte du lägga upp en bild när du ler med tänderna? skulle vilja se:)

  2. Anna
    maj 16, 2013 / 17:42

    Jag var på sjukhuset förra helgen och fick veta att jag hade samma som du men för mig har det blivit bättre lite av och till! Men med tiden blir det lite bättre varje dag så hoppas det ordnar sig för dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv