akuten

hejsan! Jag kom precis hem från akuten, har spenderat min dag där! Gud vad trött jag blir på sjukhusets system, man fick vänta i flera timmar bara för att en läkare ska kolla en i 5 min och så vet dem ingenting så dem skickar en till någon annan avdelning och då får man vänta flera timmar där igen och så fortsätter det såhär… usch! Dem hittade en cysta i min äggledare vilket är ofarligt men gör väldigt ont. Om den spricker så kommer det göra skitont sa dem så jag är väldigt rädd nu haha.. Cystan är 4×4 cm stor vilket jag tycker är väldigt stort?! Jag har gått ner 2 kg under den här tiden jag varit sjuk.. så jag kommer börja med min träning igen så fort jag är frisk!! Imorgon ska jag shoppa lite så håll utkik på bloggen!
 

1 kommentar

  1. maj 14, 2013 / 20:36

    Vad ska dom göra åt den? :o

    Svar:
    ingenting tydligen, dem säger att den ska gå bort själv :o
    Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv