Everybody

Hej everybody, jag har inte mått så bra på sistonde. Jag har varit väldigt sjuk och allt bara rasar för mig nu… Jag hade typ 39 graders feber inatt och idag mår jag sådär. Här är en låt jag vill dela med mig som är så sjukt bra!
 
https://www.youtube.com/watch?v=TlFCfkyuQM0 , det gick tydligen inte att kopiera inbäddningskoden men klicka på länken, ni MÅSTE lyssna. Jag tror dem flesta känner igen låten!
 

4 Kommentarer

 1. M
  maj 11, 2013 / 16:55

  Världens vackraste flicka. Finner inga ord!

  Man blir glad utav att se dig på bild, din pojkvän är lyckligt lottad – och givetvis även du!

  Jag hoppas du förbättrat på ditt självförtroende sen sist jag kommenterade, för glöm inte vad jag skrev då —> "Du har absolut ingenting att skämmas över, du är riktigt vacker".

  Take care

 2. Jobbigt att vara sjuk. Stor krya på sig kram.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

  Svar:
  Ja visst! Jag kan länka i min blogg :)
  Emilia Angergård
 3. maj 12, 2013 / 20:09

  här är inbäddningskoden.:)

 4. maj 12, 2013 / 20:10

  eller nähe…länken visas tydligen inte i kommentaren..tror jag. haha, flummigt det blev här käner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv