Dagens outfit

Hej! Idag har jag först varit på stan med Adam, köpte ett par jeans (visar sen) och åt pizza hehe. VI drog sedan hem och då fick jag skjuts upp till stan (IGEN?!?) för att hämta lite grejer hos en kompis och så tog jag moppen hem därifrån för moppen stod på stan. Nu har jag ätit lite Ben & Jerry och ska sova sen!
 
Om du(ni) som snodde mina skor igår läser detta så vill jag bara säga att det var jävligt äckligt och patetiskt gjort, förstår inte på människor som dig(er) fyfan säger jag bara.. Jag fick åka i strumpor hem!!!
 

6 Kommentarer

 1. Anonym
  maj 6, 2013 / 15:04

  Hej!

  Jag undrade om du kanske kunde göra ett inlägg och visa hur du laddar över videos från systemkamran till datorn? skulle vara super snällt.Älskar verkligen din blogg! Läser den dagligen.

 2. Rebecka
  maj 7, 2013 / 12:37

  Hej! Jätte fin blogg! :)

  och dö snygg väst på bilden, vart har du köpt den? :D

 3. maj 19, 2013 / 12:14

  fin blogg! Gör du personliga designs?

  Svar:
  Detta är inte min design! Gå in på http://www.bloggdesign.nu/ , där finns massa fina designer som man bara laddar ner, kopierar och klistrar in ! :)
  Emilia Angergård
 4. maj 19, 2013 / 12:16

  Hej!

  kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!

  Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv