Måndag

Hej kära läsare! Vill ni veta vad som hände idag på praktiken? Jo jag fastnade i hissen! Jag har ALDRIG varit så himla rädd, okej jag börjar från början nu! Jag och en annan praktikant skull åka ner till källaren/garaget(detta är alltså där dem lastar av grejer till butikerna) för att slänga skräp och sen helt plötsligt när vi nästan var där nere så stannade hissen och lät jätte konstigt typ som att något gick sönder! Vi började få lite smått panik och försökte öppna dörren eftersom man såg ut och så, sedan klickade vi på knapparna för att se om den rörde på sig då, nej då skaka den till och lät konstigt igen! Och då börja vi skrika och vart helt hysteriska, det var någon som stod utanför hissen och såg oss så vi skrek hjälp men han ignorerade oss, hoppade in i bilen och åkte iväg och vet ni vad det värsta var? Jo han var från hisscentralen!!! Då började jag storböla och fick jättepanik och skrek för jag hatar hissar och har klaustrofobi. Sedan kom en annan kille som åkte lastbil och vi började skrika som galningar och det ekade i hela garaget men han ignorerade oss också och åkte iväg. Sen kom en tjej och hon kollade lite konstigt på oss och då fick jag riktig damp och skrek ” MEN ÄR NI HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET ELLER, HJÄLP OSS?!?!?!” och då reagerade hon och sa till en annan kille som hjälpte oss. Vi var där inne i kanske 20-25 minuter och det var det värsta jag har varit med om seriöst… fy!!
 
Tack alla ni som röstade på mig i drömfångare tävlingen, ni är bäst! Tyvärr så vann jag ej, men jag ska försöka att spara ihop till en språkresa iaf så det löser sig!

Mina nya jeans jag köpte igår, färgen är dock orättvis på bilden!

1 kommentar

  1. Anonym
    maj 27, 2013 / 00:31

    Åh, vart kan man hitta dom? Dö snygga!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv