Tatto

Åh vad jag vill tatuera mig igen! Jag ska förhoppningsvis göra det och jag vill göra det NUNUNU! Speciellt nu innan sommaren så den hinner läka! Några förslag på vad man kan hitta på? Jag vill tatuera en diamant på sidan av revbenen men så har Kenza och jag har ju redan härmat henne med hjärtat på foten så då kanske det blir för mycket härma eller?? Eller typ tassavtryck som ska påminna mig om min hund (Leo), ge mig förslag!! Jag vill helst tattuera mig sådär på sidan så vilket är finast?
 
 

1 kommentar

  1. Ellen bygdén
    maj 2, 2013 / 20:00

    Skissa dig fram, även om du kanske inte ritar bra, är alltid roligast att ha sin egen vision! Sen kan ju tatueraren säklart förfina den.Gör flera olika skisser tills du blir nöjd o skit i om du härmar någon, gör det du vill ha o inte vad andra tycker är snyggt, det ska trotsallt sitta hela livet, så gör efter sommaren så du hinner bestämma dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv