Sanningar om mig

1. Jag tycker det är så fult när någon börjar följa en på instagram, sen följer man tillbaka och så slutar dem följa en efter typ 1-7 dagar bara för att få followers, pinsamt..

2. Högstadiet var nog bland dem värsta åren för mig dock var det inte bara puberteten, tonårshumöret som var illa utan jag vart jätte dåligt behandlad i skolan utav både dem flesta i min klass och vissa lärare. Skulle gärna skriva ett långt och argt inlägg om vilka och vad dem gjort men vill inte gå in så personligt!

3. Jag har inte gymmat på flera veckor, FAN DÅ! Jag som var igång och allt, nu får jag värsta ångesten eftersom det är mindre än 2 månader kvar till sommaren!! Någon som har tips hur man kan få motivationen tillbaka??

4. Jag äter choklad varje dag nu förtiden vilket säkert är förklaringen till mina finnar i pannan jag fått på sistone hehe..

5. Ge mig tips på vad jag kan blogga om? Ska jag fortsätta som jag gör eller är det något mer ni vill se här på bloggen? Puss

4 Kommentarer

 1. Julia
  april 15, 2013 / 22:45

  Vill bara säga att jag tycker det känns jätteskönt som bloggläsare att läsa när du skriver att du inte gymmat på ett tag/ätit mycket onyttigt. Missförstå inte, inspireras såklart när bloggare lever healthy men ibland är det skönt att även de bästa är mänskliga, det minskar faktiskt min ångest över det hela hur hemskt det än låter! tack! :)

 2. Frida
  april 15, 2013 / 23:27

  Hej, vem blev du fotad av??:)

  Svar:
  Johanna Hedlund :)
  Emilia Angergård
 3. Anonym
  april 16, 2013 / 21:57

  skulle inte du kunna lägga upp lite förslag på klänningar man kan ha då man som jag, ska ha 9:ornars bal? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv