Måndag

Hej älskade läsare, det var väldigt många som fortsatte läsa min blogg trots bloggtorkan! Jag är så himla glad för de och ledsen över att jag inte har bloggat på sistonde! Jag har jobbat hela påskhelgen och varit allmänt deprimerad och inte haft tid/lust att vara så social. Men nu är jag tillbaks och imorgon börjar verkligheten igen!
 
Fick många frågor om vart sakerna jag handlade i Stockholm kommer ifrån! Skorna är från city shoes, tröjan från ohio på sergelsgatan, vita toppen är ifrån Schala (?), hårkontroll – life, bbcream – kicks!
 
2 bilder från helgen:

1 kommentar

 1. emmy
  april 6, 2013 / 23:00

  vart köpte du victoria secret sakerna ifrån? svara gärna i ett inlägg :)

  Svar:
  Jag fick de i present!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv