Girl time

Tjenare snyggingar! Vilken härlig dag det är idag tycker jag, det enda dåliga är väl att vädret skiftar så mycket! Först var det sol, sen vart det snöstorm, sen sol igen, sen molningt osv. haha bestäm dig vädret!!! Iaf, jag vaknade runt 8 tiden (trots att jag är ledig??) och åt en onyttig efterlängtad frukost, hell yeah. Sedan drog jag iväg till gymmet och jävlar vad jag körde järnet tycker jag, jag är jätte nöjd faktiskt. Jag gjorde säker runt 50 squats och 50 per ben på kissande hunden övningen på slutet. Fast jag kom på nu att jag har glömt att stretcha så jag får göra det snart! Nu tänkte jag iaf ha en liten egen tid, duscha, fixa naglarna, hyn osv. Hörs sen, puss! ♥

Här är en gammal tandblekning jag använder då och då, den funkar väl sådär… Jag ska köpa en ny, men vet inte riktigt vilket som är bäst, några tips? Kommentera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv