Önskerubrik: Vad använder jag för att ha så fin hy?

Jag kan erkänna att på sistonde har jag fått jävligt mycket finnar av proteinet jag dricker, på ryggen, bröstet och pannan.. såna här små pluttar ni vet! Så det gäller att skrubba, använda tandkräm (?).
 
Ja man kan faktiskt använda tandkräm mot finnar, det funkar faktiskt. Det stelnar, torkar ut finnarna så dem försvinner inom ett tag. Hur bra? Billig metod är det ju också. Men den allra bästa krämen mot finnar är Stioxyl, den använde jag när jag gick i 8an ungefär och hade grovt mycket finnar! Den torkar också ut finnarna, den finns på apoteket för cirka 100-120 kronor. Det är viktigt att tänka på att inte kladda med den någonstans eftersom den bleker lätt på tyg osv. 
 
Jag föredrar tvålen clinique, det är nog den bästa tvålen jag testat än så länge. Det var rätt så länge jag hade den och har faktiskt inte tänkt på att köpa den, ska nog göra det snart! Just nu använder jag en vanlig billig tvål från loreal hydrafresh cleansing gel, vilket duger fintfint. Jag skrubbar dessutom ansiktet, man kan använda vilken som helst tycker jag, jag har testat massa olika och alla funkade lika bra! Det är bra mot pormaskarna och så får man bort smutset. Innan jag skubbar ansiktet så avänder jag (väldigt sällan) min ångmaskin för ansiktet, villket är skit bra och skönt! Man stoppar i ansiktet i den och så öppnas porerna av ångan, sedan skrubbar man och får bort ALL smuts, hur bra som helst.
 
Sen återfukat jag med youth code, vilket SUGER! Jag har ju fått så mycket rynkor runt ögonen haha, så testade youth code från loreal och den hjälpte ingenting.. Jag ska nog pröva något dyrare.
 
Förresten, är det någon som har testat bb-cream? Jag har hört att det ska vara jävligt bra, det är solfaktor och återfuktningskräm i det osv. Jag ska ju till stockholm snart så jag får se om jag hittar någon bra kräm där :)
 

3 Kommentarer

 1. Jessica
  mars 19, 2013 / 10:39

  vart köper du stioxyl krämen? :)

  Svar:
  Apoteket :)
  Emilia Angergård
 2. Anonym
  mars 19, 2013 / 11:30

  du är med på getfitforyou deras instagramsida!!!!!!!!11

  Svar:
  Ja, jag såg det!! :D tack att du sa till!
  Emilia Angergård
 3. Ella
  mars 19, 2013 / 13:09

  Vart köper du tvålen?

  Du har världens finaste blogg, och du och din pojkvän är verkligen världens sötaste och finaste par, ni passar så sjukt bra ihop! Kram hihi

  Svar:
  Jag tror man kan köpa tvålen från vanliga parfym och skönhetsbutiker, såsom Åhléns, Kicks osv.! Det var så länge jag köpte tvålen så jag tror dem har uppgraderat den till pumptvål istället, vilket jag vet finns på Kicks! DU kan ju fråga dem i kassan om det är samma sak som den andra tvålen :) Tack så mycket att du läser, jag blir så glad!! puss
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv