Poker face

Hejhej, tänkte bara berätta att jag hittat en systemkamera nu och den blir min om en vecka! YES, haha äntligen kan det komma upp lite mer proffsiga bilder här! Jag älskar som sagt att stå modell och ta kort på saker, jag ska fixa en egen ”fotostudio” här hemma, måla min vägg vit, köpa en skarp lampa, stativ och fjärrkontroll. Det kommer bli super bra! Jag älskar verkligen att experimentera med olika färger,stilar och frisyrer osv. Jag har faktiskt inte hittat min egna stil än, ibland vill jag vara jätte söt, med söta blusar, snobb kläder typ och ibland vill jag ha den där tuffa stilen med svarta kläder, nit-bh osv haha.
 
Min största dröm om framtiden är nog att bli modell, bloggerska eller liknande, Som Kenza, så som jag ser hennes liv genom hennes blogg så är det helt perfekt! Hon tjänar liksom pengar på att blogga om sitt liv, modell för nelly.se, och hon har ju ett eget märke och håller på och designar kläder osv. Hur bra ?!?! 
 
En gammal bild på mig i en fotostudio.

2 Kommentarer

 1. februari 20, 2013 / 20:18

  Tro mig, fortsätter du som du gör så är du snart där!

  Svar:
  Åh tack!
  Emilia Angergård
 2. augusti 29, 2013 / 19:36

  Skam den som ger sig! Du kan säkert nå dit :) Modellvärlden är väl dock inget jag skulle rekommendera, det är coolt i början men det är långt ifrån så glammigt som man tror :) Men kör på!! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv