Söndag 03/02

Jag tycker om söndagar, det är såna dagar man kan göra sånt man inte hinner i veckan. Typ som fixa naglarna,träna, sola, ansiktsmask, raka benen osv. Hittills har jag bra tränat och solat och snart ska jag jobba! Sen ikväll ska jag ta hand om mig själv, litet mini spa ska jag ha!

På gymmet så sprang jag först 10 min på crosstrainern inställd på ”hills” så det tog åt i benen och rumpan, sen tränade jag mage och armar på olika maskiner, sen sprang jag igen 5 min och sedan gjorde jag några situps och avslutade med att stretcha! Nästa gång blir det ben och rumpa som gäller!

2 Kommentarer

  1. februari 3, 2013 / 16:17

    Åh, vart tränar du? :D Testat på Friskis och Svettis men vet inte riktigt om det är där jag vill gymma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv