Svar på kommentar + mina favoriter


Svar: Hejhej, jag tror du ska testa ett tag till innan du ger upp eftersom det tar ett tag innan håret vänjer sig. Är du säker på att du löddrar ordentligt? Att du tar lite vatten och masserar väldigt länge så det bli löddrigt och sen sköljer ur ordentligt. Det tar också tid innan man hittar sitt balsam för sitt hår eftersom det är olika för alla!
 
Jag testade balsammetoden i typ 3 dagar, men slutade för att jag behöver använda värmeskydd för jag MÅSTE platta håret osv hehe.. Men jag har hittat mina produkter nu och gjort på mitt egna sätt nu i 2 veckor och mitt hår har aldrig varit såhär lent! Så ni kan ju pröva detta också. Jag använder dessa produkter nedanför, jag använder ett silikonfritt schampoo i bara hårbotten (pyttelite typ) sen använder jag först 2 stycken silikon fria balsam som är i 2a bilden (den med adokado i hårbotten och gröna i topparna, men man kan göra trvärtom också, bara att mitt hår blir lite gult utav den med avokado), och sedan avslutar med någon utav hårinpackningarna nedanför (jag skiftar lite mellan dem för båda är lika bra) jag tar inte alltid hårinpackning utan bara 1-2 gånger i veckan.

Mina favoriter:

1.  TRESemmé kostar cirka 80-90 kronor, det håller länge. Det finns i coop forum, förmodligen i andra hårvårds affärer också. 2. avokado inpackningen är ganska billig, finns i dem flesta mataffärerna.
 

Dessa finns i dem flesta mataffärerna, den i mitten är min favorit, jag verkligen ÄLSKAR den. Det gör  mitt hår så sjukt lent.

Helt sjukt hur mitt hår har växt även fast jag inte använt ricinolja nu på cirka 1 ½ månad? + alla blonderingar, slingor osv!
 
Förreste så tänker jag börja med något som heter ”mina favoriter” , typ som parfym, klädesplagg, jacka, skor, tidning, film osv. Så det blir väl något sånt inlägg i veckan. Puss! ♥

1 kommentar

  1. Anonym
    februari 2, 2013 / 23:23

    Åååhh tack för så bra svar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv