Självförtroende

Hejhej… Vill ni veta en sak..? Jag har inte gymmat på hela veckan, eller druckit mitt protein.. Fan, jag som verkligen skulle ta tag i det där. Jag har ångest nu att jag latat mig.. Men en bra nyhet är att jag gått upp 0,5 kg!! Happy girl over here, detta betyder ju att proteinet faktiskt funkar och jag är på rätt spår, jag måste bara ta detta mer seriöst och kämpa!
 
Jag har tänkt på en sak.. jag har ju så sjukt dåligt självförtroende men ändå inte..? När jag är hemma kan jag ta hur mycket egopics som helst, lägga upp det på facebook,instagram och bloggen och känner mig snygg osv. Men när jag går ut på stan, skolan eller vart som helst blir jag jätteosäker och tycker alla är mycket bättre,snyggare osv än mig. Jag har hur mycket kläder/klackskor som helst hemma som jag inte använder ute för jag är så osäker i mig själv, att folk ska stirra och ba ”men gud, hon kan inte ens gå i klackar, fan vad smal, usch, blä” osv… Jag kan ju vara mig själv med kompisar och så, det är inga problem, utan det är mer det här med utséendet,kläder och det som jag måste våga bära offentligt på stan. Jag kan ta kort i mina klackar, i mina kläder och hur sminkad som helst men sen blir det en helt annan sak att gå med det på stan..? Jag har ju börjat lite smått på sistonde att gå i klackar på stan, vita jeans, brunpuder (vilket jag ALDRIG har vågat haft). Ganska sjukt egentligen hur sin omgivning påverkar en, att vara perfekt osv. Äsch, detta kommer väl försvinna med tiden, det är väl bara någon tonårsfason. Men min kropp är något jag måste jobba med, jag är ju underviktig men som sagt, nästa vecka börjar allvaret. Jag ska köpa gymkort då och gymma varann (helst varje dag) innan skolan eftersom jag börjar ganska sent. Dricka mitt protein varje dag, även fast man vill spy utav det för det är så SJUKT äckligt..
 
430159_265005173568345_114982095237321_660527_932263490_n_large
Tumblr_mbqrhepbtv1rb8pibo1_500_large
Tumblr_lp2lmlyung1r0ru2mo1_500_large
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv